Consells per l’Inspira

 

PÀRQUING I AUTOCARAVANES: hi haurà zones habilitades just al costat del recinte (final del carrer Concepció Ducloux i al costat del pont de Calatrava i camp de futbol de sorra) i persones que indicaran on poden anar a aparcar les autocaravanes. També recomanem contemplar altres zones d’aparcament del municipi: Can Guetes (amb zona autocaravanes), Ordina (al costat de la comissaria de Mossos), estació de tren

ENTRADES: les taquilles estaran obertes des de les 10 del matí i fins a les 22h. Allà es bescanviaran les entrades per les polseres d’accés al recinte. Us recomanem que, en la mesura del possible, vingueu durant el matí a fer-ho. Recordeu que cal venir personalment a col·locar-se el braçalet. Per tant, si teniu entrades per tota la família, heu de venir a canviar-les per la polsera tots els membres de la família.

Recordem que s’ha de donar el document d’exoneració de responsabilitat pels menors a càrrec (tots els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult i entregar aquest document: autorització tutors legals / autorització adult amb permís dels tutors legals).

Amb les polseres, es pot entrar i sortir del recinte les vegades que es vulgui.

NO ENTRAR MENJAR NI BEGUDES: en compliment de la normativa de seguretat de festivals i esdeveniments d’aquest tipus, al recinte no es podrà entrar menjar ni begudes. A dins hi trobareu foodtrucks (amb proposta per a celíacs) i barres habilitades en diversos punts i també hi ha l’opció de sortir a fora. Pel que fa a biberons, gots especials i menjar preparat per a nadons (exemple: farinetes), es podran entrar al recinte.

CLIMA: tot i que l’estiu sembla que s’allarga, per aquí dalt les nits són fredes. Abrigueu-vos!

MÉS INFORMACIÓ: si voleu saber com arribar, propostes turístiques de Ripoll i del Ripollès, llocs per menjar, dormir… es recomanem consultar aquestes webs: www.elripolles.com, www.ripoll.cat/turisme.

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Consulti la nostra política de privacitat ACEPTAR
Aviso de cookies