Programació

Les activitats al recinte de l’INSPIRA Festival començaran a les 16h i s’allargaran fins a la 1h de la matinada. 9 hores ininterrompudes d’activitats i propostes perquè cadascú esculli la que li agradi més.

Les activitats i espectacles de tarda tindran lloc de 16 a 20h, mentre que els concerts començaran a partir de les 20h.

Aviat penjarem la programació sencera. De moment, us podem anunciar el grup estrella del festival, que ha decidit col·laborar perquè aquesta festa inspiradora i de valors pugui veure la llum: TXARANGOEl conjunt actuarà a partir de les 21h a l’escenari principal.

Un altre conjunt que ens acompanyarà, en aquest cas, adreçat a un públic infantil i familiar, serà EL POT PETIT, que oferirà el seu espectacle musical de qualitat a les 18h, a l’escenari principal del festival.

Des de Sevilla ens arribarà el flamenc inclusiu de la companyia de JOSÉ GALÁN, pionera en la creació d’espectacles integradors on participen artistes amb i sense disCapacitat. Una proposta fascinant, reconeguda i premiada, que segur que no deixarà indiferent a ningú.

La jove cantautora SUU també serà present a l’INSPIRA amb les cançons del seu disc de debut “Natural”. Una proposta fresca per part de tot un talent emergent.

L’ERNEST CODINA serà l’encarregat d’amenitzar les últimes hores musicals del festival. Quan s’acabin els concerts del vespre, allargarem la música fins a la 1h de la matinada per aquells que tinguin ganes de continuar ballant.

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Consulti la nostra política de privacitat ACEPTAR
Aviso de cookies