Què és l’inspira?

L’INSPIRA FESTIVAL és el festival inclusiu del Ripollès. Una jornada plena d’espectacles i activitats de tarda adreçades a tot tipus de públic (amb propostes per a infants, famílies, joves, adults…) i concerts al vespre, amb el grup TXARANGO com a cap de cartell. Un esdeveniment on confluiran la celebració dels 50 anys de la Fundació MAP i la música, la cultura i les arts escèniques com a eina d’inclusió social.

La Fundació MAP celebra els 50 anys de serveis a les persones amb discapacitat al Ripollès i per això ha preparat aquesta gran festa des de Ripoll, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Comissió de Festes. Un esdeveniment obert a tothom i totalment accessible que servirà per transmetre els valors de l’entitat: igualtat, equitat, justícia social , solidaritat, respecte i compromís. Volem INSPIRAR valors, INSPIRAR inclusió i INSPIRAR per agafar aire i deixar-nos endur per les meravelloses propostes d’aquest festival inclusiu.

L’INSPIRA tindrà lloc el dissabte 29 de setembre de 2018, de 16h a 1h, al recinte de La Devesa del Pla de Ripoll (amb entrada per la carretera Barcelona, 3), que es tancarà per a l’ocasió.

Membres de la Fundació MAP, Txarango, l’Ajuntament de Ripoll i la Comissió de Festes, a la presentació del festival (24-07-18)

L’INSPIRA està dividit en diverses zones:

Zona A: lloc on es donarà veu a diferents col·lectius i entitats vinculades a la cultura, la discapacitat i entitats del tercer sector. La idea és oferir un espai de sensibilitzaciód’activitats de tipus artístic i d’espectacles, on també tinguin cabuda les entitats més locals i comarcals. Aquesta zona s’obrirà al públic a les 16h de la tarda.

Zona B: espai amb activitats, espectacles i tallers per a un públic infantil i familiar.

Zona C: escenari principal, on actuarà TXARANGO (21h), precedit per un grup teloner, i seguit d’un discjòquei, que posarà música fins a la 01h de la matinada aproximadament.

Zona D: l’espai de serveis i food trucks perquè les persones que entrin al recinte, no hagin de sortir i puguin menjar i relaxar-se al costat de les propostes del festival.

Descarregueu-vos aquí el dossier de l’INSPIRA Festival

Coneixeu més de prop la Fundació MAP

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Consulti la nostra política de privacitat ACEPTAR
Aviso de cookies