Recinte

L’INSPIRA es farà a La Devesa del Pla de Ripoll, entre el passeig del Pla i l’avinguda del Tèxtil, un espai recuperat que abans ocupava una fàbrica tèxtil del Ripollès i que encara en conserva alguns edificis i l’encant d’una antiga colònia.

L’espai es tancarà per a l’ocasió i l’accés serà per la carretera de Barcelona número 3 de Ripoll. Aquí hi haurà les taquilles per bescanviar les entrades per les polseres que donaran accés al festival.

El festival estarà dividit en diferents espais degudament senyalitzats: recepció entrades, carpes projecte, carpa MAP, Foodtrucks, zona adaptada, zona infantil, zona ecopunt, circuit de sensibilització, escenaris, serveis…

Aviat penjarem el mapa amb totes les zones identificades del festival, així com les zones d’aparcament (tant les generals com les adreçades a persones amb mobilitat reduïda).

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Consulti la nostra política de privacitat ACEPTAR
Aviso de cookies