PREGUNTES FREQÜENTS

ENTRADES I TAQUILLA

 • Puc comprar l’entrada el mateix dia del festival?

Sí, podràs comprar l’entrada el mateix dia 8 d’octubre a taquilla, a un preu més elevat que les entrades de venda anticipada. L’horari de venda serà de les 10h a les 22h.

 • Les entrades són nominals?

No, les entrades poden anar en nom d’una altra persona, ja que una unitat familiar o un grup de persones pot haver tret les entrades amb un sol nom. L’important és que l’entrada correspongui per l’edat.

 • He de venir a buscar la meva polsera personalment?

Sí, cada persona ha de venir a buscar la seva polsera. No es pot recollir la polsera per una altra persona.

 • Puc tornar la meva entrada?

No, no s’accepten canvis ni devolucions.

 

ACCÉS 

 • On puc aparcar?

S’ha habilitat una zona d’aparcament al costat del recinte del festival. Sinó, pots aparcar els altres aparcaments gratuïts del municipi, que estan degudament senyalitzats.

 • Fins a quina edat necessito entrar acompanyat/a per una persona major d’edat?

Els menors de 16 anys han de venir acompanyats/des d’una persona major d’edat. Han de venir amb el document d’exoneració de responsabilitats emplenat a l’hora de bescanviar l’entrada per la polsera a les taquilles.

 • On puc trobar el document exoneració de responsabilitats?

Les persones tutores legals o persones adultes autoritzades pels tutors/es que acompanyin els menors de 16 anys  han de dur un d’aquests dos documents d’exoneració de responsabilitats. Descarregueu-lo aquí:

Document menors 16 anys (l’acompanyant és el pare/mare o tutor legal del menor)

Document menors 16 anys (quan el menor és acompanyat/da per una tercera persona que no és progenitora ni tutora legal)

 • Puc entrar i sortir quan vulgui?

Amb la polsera del festival pots entrar i sortir del recinte les vegades que vulguis. Recorda que si ets menor de 16 anys sempre hauràs d’entrar acompanyat/da d’una persona major d’edat.

 • Poden entrar animals al recinte?

No, no està permesa l’entrada d’animals domèstics al recinte.

 • On puc trobar la programació?

La pots trobar a la nostra pàgina web i al nostre perfil d’Instagram: https://inspirafestival.com/programacio. Un cop a dins del festival, la trobaràs en un tòtem informatiu i escanejant els QR repartits pel recinte.

 

MENJAR I BEGUDES

 • Puc entrar menjar i beguda?

No, no està permesa l’entrada de menjar i begudes al recinte, a no ser que s’hagi de cobrir alguna necessitat concreta (nadons, persones dependents…). A dins trobareu una oferta àmplia de punts de menjar i barres.

 • Hi haurà opció de menjar i beguda dins el recinte?

Sí, dins el recinte trobareu una zona de food trucks i una de brasa, també hi haurà servei de barres. Trobareu més informació a la nostra web o a les nostres xarxes.

 • Trobaré menjar que tingui en compte les diferents opcions i toleràncies alimentàries?

Sí, les food trucks i els punts de menjar de la zona de brasa oferiran varietat d’opcions.

 • Quins punts de menjar trobaré dins el recinte?

Hi haurà 10 punts de menjar. Zona brasa: MAS LES FEIXES (cuina i carn casolana de muntanya) i FUNDACIÓ MAP (entrepà de carn i hamburguesa vegetal). Food trucks: POCAVERGONYA (entrepans), POCAVERGONYA (pizzes), LA TARTANA (entrepans de carn ecològica del Ripollès), CREPERIA EL GALLINER (creps dolces i salades), MENJA’M UPSESSION (frankfurts i hamburgueses), LA MODERNA CREPS (creps), SAFARI CANALLA (tapes de peix) i PIM PAM (gran varietat de postres).

 

SERVEIS

 • Hi haurà lavabos?

Sí, trobareu lavabos repartits per diferents punts del recinte, amb serveis accessibles i una zona per canviar nadons.

 

METEOROLOGIA

 • Què passa en cas de pluja?

En cas de pluja, es mantindran els espectacles de l’escenari principal (escenari orbital cobert) i la resta d’activitats s’anirà valorant depenent de l’intensitat i l’estona dels ruixats. Hi ha algunes activitats que es faran en carpes i es podran mantenir i d’altres, que potser s’hauran de reprogramar en una altra hora. El festival dura 14 hores i esperem poder dur a terme les principals actuacions, independentment del temps.