Accessibilitat física i serveis adaptats – Bucle magnètic – Motxilles vibratòries
Menús adaptats per a disfàgia- Subtítols – Llengua de signes

ESCENARI VALORS
ESCENARI TALENT
ZONA FELICITAT
ZONA SOMNIS I SUPERACIÓ
11.15h
TALLER "UN MÓN PER ENCAIXAR"
El Consorci de Benestar Social del Ripollès ens proposarà una dinàmica grupal per experimentar que en el món totes les persones som necessàries
18h
EL POT PETIT EN CONCERT - FESTA ANIMAL
Un concert ple d’aventures i cançons on la Jana, en Pau i la Melmelada Band reben la visita de molts dels seus amics! No hi faltaran el lleó vergonyós, un gall marxós, els pirates rodamons, l’Aura la dinosaure i l’Ona l’estrella del pop! Una festa molt animal plena de música, teatre i titelles, ideal per a fer volar la imaginació tot ballant, cantant, rient i gaudint amb bona companyia!
20.15h
TRIQUELL
Triquell, l'artista més versàtil sorgit del programa "Eufòria", ens presenta el seu àlbum "Entre fluids" després d'un estiu present als principals escenaris del país.
22.30h
LA PEGATINA
La Pegatina farà aturada a Ripoll, en un dels pocs concerts que oferirà a l'estat en el marc de la gira del seu 20è aniversari. La banda és el millor revulsiu emocional que hi pot haver damunt d'un escenari, amb un espectacle enèrgic, divertit i ballable, ple d'adrenalina, alegria i bogeria. Segur que es posarà el públic de l'Inspira a la butxaca.
00h
DJ Eva Paski
Sessió musical amb la DJ Eva Paski per tancar ballant i gaudint aquesta jornada plena de valors.
11.30 a 15h
RÀDIO "EL GALL"
En una carpa del costat de l’escenari Talent, podeu veure com fan ràdio en directe els companys i companyes del programa “El Gall” de la Fundació MAP i La Veu de Sant Joan de les Abadesses.
12h
GINESTÀ
Els germans del barri de Sant Andreu de Barcelona ens amenitzaran l'hora del vermut amb el pop-folk melòdic del seu últim àlbum "Suposo que l'amor és això". També faran un repàs als temes més destacats de la seva trajectòria.
13.30h
DJ ABADIA
El productor i discjòquei tarragoní Adrià Abadia, conegut com a DJ Abadia, ens oferirà una sessió de música urbana i comercial, més en concret, electro llatina i reggaeton. Té una paràlisi cerebral de naixement que no li ha impedit complir el propòsit de dedicar-se professionalment a la música.
17h
ESPECTACLE "RESPIRA"
El Club Social Epicentre de la Fundació MAP representarà un espectacle on la poesia i la dansa es donaran la mà per bastir una proposta visual i emotiva.
19.15h
EL MUR
La companyia de circ poètic inclusiu ens presentarà el seu últim espectacle format per persones amb capacitats diverses.
21.30h
LIANT LA TROCA
Liant La Troca es defineix com una companyia de dansa integrada. Prové de Granollers i està formada per persones amb diferents capacitats, tant artístiques com motrius. El grup ens sorprendrà amb el seu espectacle a peu de carrer. Ja us assegurem que no us podreu quedar immòbils.
11.00 - 1h
Food trucks i punts menjar i begudes
A la Zona Felicitat hi trobareu una variada oferta de food trucks i altres punts de menjar i begudes, que faran que pugueu passar tot el dia al recinte. Aviat detallarem el llistat d'opcions disponibles. També s'oferiran menús adaptats per a persones amb disfàgia.
10:30 a 11:00h
Cercavila gegants, grallers i diables
Començarem l'Inspira amb una cercavila festiva amb els Gegants de Ripoll, els Grallers de Campdevànol i els Diables de Ripoll, que ens portaran del centre del municipi (plaça de l'Ajuntament) fins al recinte. Per donar una benvinguda ben animada a una jornada plena d'activitats, concerts i espectacles per a tothom.
11:00 a 20h
Inflables, maquillatge, circ i jocs gegants
L'Inspira comptarà amb un espai permanent amb inflables des de l'obertura del recinte i fins al vespre. També s'oferirà maquillatge, zona amb materials de circ i jocs gegants per jugar en família.
11:00 a 20:00h
Jocs de sensibilització
Jocs i activitats de sensibilització guiats pel Cau dels Vàndals de Campdevànol i el Centre de Recursos Pedagògics del Ripollès.
11:00 a 14h i 16 a 19h
Tallers creatius
Àmplia oferta de tallers creatius amb materials reciclats i amb adaptacions perquè hi puguin participar tots els infants.
11:30 a 14h
GIMCANA SOSTENIBLE
Els agents ambientals de la Fundació MAP han preparat un circuit de proves per a infants i joves de 2 a 16 anys amb diferents reptes relacionats amb el medi ambient. Per divertir-se tot prenent consciència. Per participar-hi només caldrà inscriure's al punt d'informació del festival. Es repartiran 5 lots de productes de marxandatge del festival com a premi.