ESCENARI VALORS
ESCENARI TALENT
ZONA FELICITAT
ZONA SOMNIS
17:45
EL POT PETIT
La companyia de concerts familiars El Pot Petit tornarà a visitar l'Inspira per fer gaudir petits i grans amb el seu espectacle ple d'aventures, ritmes, rialles i cançons.
20:00
KOERS
El grup lleidetà KOERS presentarà la seva proposta plena de ritme, vitalitat i color, que ofereix una mescla d'estils (Groove, New Wave, Dub, Pop i Rock), amb l'essència del reagge de base.
22:00
OQUES GRASSES
El cap de cartell del festival serà el grup osonenc OQUES GRASSES, que presentarà els temes de l’últim disc Fans del sol.
--:--
16:30
CAMPEONES
Xerrada-experiència a càrrec d'un actor de la pel·lícula Campeones.
17:00
SANTI SERRATOSA
Mostra i taller de percussió corporal amb el músic, professor i musicoterapeuta Santi Serratosa.
19:00
MUR, circ poètic i inclusiu
Espectacle protagonitzat per artistes amb capacitats diverses dels circs Vermut i Bombeta. Una performance visual, circense, amb música en directe i molt, molt d'humor.
--:--
--:--
12:00
VERMUT MUSICAL
Vermut musical d'entrada gratuïta al passeig del Pla, al costat de la zona de food trucks, amb música en viu i tallers sensorials per als més petits.
12:00
THE TAFFANERS
Actuació del grup ripollès The Taffaners, que presenta el seu segon disc "M'he fet gran", amb un estil musical que es mou a cavall del folk, el swing i el jazz. Entrada gratuïta.
13:30
DJ'S PEL CANVI
Djs pel canvi és una associació sense ànim de lucre que uneix música i projectes socials. Molt presents en vermuts solidaris, alguns dels seus membres vindran a punxar fins gairebé començar la programació de tarda de l'Inspira. Entrada gratuïta.
16h:20h
ZONA D'ACTIVITATS INFANTILS
L'Inspira disposarà de tot un espai pensat per a les famílies. Els més petits de la casa s'ho passaran d'allò més bé fent tallers diversos, jugant als inflables i aprenent activitats de circ.
16h-20h
CIRCUIT DE SENSIBILITZACIÓ
Circuit de sensibilització amb diferents proves per demostrar les nostres capacitats.
--:--
--:--