Copia de PROGRAMACIÓ 2022 (3)
ESCENARI VALORS
ESCENARI TALENT
ZONA FELICITAT
ZONA SOMNIS
12:00
XIULA
Xiula és molt més que un grup musical: un batibull de valors educatius, interacció constant i molt d'humor. Podreu gaudir de la música familiar més top del moment, acompanyada de jocs i balls amb una aportació terapèutica a partir dels valors que transmeten les cançons de Xiula. Una experiència que compta amb la participació clau del públic: en seràs còmplice?
18:00
BLAUMUT
Oriol Aymat, Xavi de la Iglesia, Vassil Lambrinov, Manel Pedrós i Manuel Krapovickas formen el grup musical català Blaumut. Combinant la cançó d'autor amb instruments clàssics de corda, arriben amb el seu últim àlbum Olímpica i Primavera a l'escenari Valors de l'Inspira.
20:45
ELS CATARRES
El conegut grup de música catalana del moment torna més fort que mai amb el seu nou disc: Diamants. Prepara't per formar part d'un dels espectacles més esperats.
22:30
MARCEL I JÚLIA
Arriben la Júlia Arrey i l'excantant i compositor de Txarango Marcel Lázara al festival Inspira amb la seva proposta constructiva. Ens conviden a reflexionar sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat, a través de la seva música. Ara, més que mai, cal donar resposta al missatge de socors que ens està enviant la Terra. I tu, formaràs part del canvi?
00:00
DJ's PEL CANVI + DJ MISSURI
Tres amics que han creat un projecte que fusiona les seves passions: el camp social i la cultura de club. DJ's pel canvi donen forma a aquesta aventura tan innovadora que ens acompanyarà per tancar el festival.
13:15
CLAMS
La banda de pop eclèctica i inclusiva Clams, compta amb un grup de coristes amb persones amb discapacitat intel·lectual, els quals fan de la seva música un so inconfusible. Clams sorgeix de l'èxit del projecte Música per a la Inclusió, que contribueix a canviar les mirades que reben les persones amb discapacitat, donant més visibilització a les seves capacitats.
15:15
RÀDIO PROGRAMA "EL GALL" DE "LA VEU DE SANT JOAN"
El Gall és un magazín setmanal de la Fundació MAP realitzat en col·laboració amb La Veu. Un programa ideat, presentat i dirigit per David Font, que portarà la ràdio a l'escenari, entrevistant alguns dels grups principals del festival.
16:30
ART-I-MENT. POEMES MUSICATS
Espectacle que combina poesia, dansa, pintura i música en viu. Organitzat per la Taula per la Salut Mental del Ripollès.
17:15
Conte: El país vermell
La companyia de teatre "I ara què?" de la Fundació MAP ens porta la representació de dos contes tradicionals versionats: la caputxeta vermella i els tres porquets. Una oportunitat per gaudir en família dels contes que coneixem, des d'un nou punt de vista.
19:30
P9
Emoció, sensibilitat, compromís, naturalitat... tot això, i més, és el que ens trobem sobre l’escenari. Es tracta d'un espectacle de dansa format per 24 ballarins i ballarines, 7 dels quals són persones amb diversitat funcional. P9 transforma la dansa en una eina de transformació social que aconsegueix que l’espectador esborri tots els prejudicis i barreres socials.
14:15
DJ's PEL CANVI + DJ DOOPOODOO
Tres amics que han creat un projecte que fusiona les seves passions: el camp social i la cultura de club. DJ's pel canvi donen forma a aquesta aventura tan innovadora que ens acompanyarà al migdia.
11:00 a 20:00
Inflables, jocs gegants i maquillatge
Els més petits i les més petites de la casa podran gaudir d'una gran varietat d'activitats! Aquests espais són pensats perquè us ho passeu d'allò més bé en família.
11:00
RÀDIO PROGRAMA "EL GALL" DE "LA VEU DE SANT JOAN"
L'equip d'"El Gall" estarà a l'espai talent fent tertúlies i entrevistes als protagonistes del festival.
11:30
Taller "Etiquetes"
Activitat per treballar etiquetes i estereotips organitzada pel Consorci de Benestar Social del Ripollès
16:00 a 20:00
Tallers Fundació MAP
Els infants podran deixar anar la seva imaginació amb els tallers a càrrec de la Fundació MAP. Aquests es faran a partir de material reciclat, seguin els valors del festival. T'hi apuntes?
16:00 a 20:00
Activitats de circ
Una oportunitat per conèixer el món del circ en família, acompanyada de somriures i diversió assegurada. No t'ho pots perdre!