A les 10 del matí, de la plaça de l’Ajuntament de Ripoll, sortirà una cercavila fins al recinte del festival amb la companyia dels Gegants de Ripoll, els Grallers de Campdevànol i els Diables de Ripoll.

Copia de PROGRAMACIÓ 2022 (3)
ESCENARI VALORS
ESCENARI TALENT
ZONA FELICITAT
ZONA SOMNIS I SUPERACIÓ
11:30
Taller ETIQUETES. Davant de l'escenari Valors
Activitat per treballar etiquetes i estereotips organitzada pel Consorci de Benestar Social del Ripollès
12:00
XIULA
Xiula és molt més que un grup musical: un batibull de valors educatius, interacció constant i molt d'humor. Podreu gaudir de la música familiar més top del moment, acompanyada de jocs i balls amb una aportació terapèutica a partir dels valors que transmeten les cançons de Xiula. Una experiència que compta amb la participació clau del públic: en seràs còmplice?
18:00
BLAUMUT
Oriol Aymat, Xavi de la Iglesia, Vassil Lambrinov, Toni Pagès i Manuel Krapovickas formen el grup musical català Blaumut. Combinant la cançó d'autor amb instruments clàssics de corda, arriben amb el seu últim àlbum Olímpica i Primavera a l'escenari Valors de l'Inspira.
20:45
ELS CATARRES
El conegut grup de música catalana del moment torna més fort que mai amb el seu nou disc: Diamants. Prepara't per formar part d'un dels espectacles més esperats.
22:30
MARCEL I JÚLIA
Arriben la Júlia Arrey i l'excantant i compositor de Txarango Marcel Lázara al festival Inspira amb la seva proposta constructiva. Ens conviden a reflexionar sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat, a través de la seva música. Ara, més que mai, cal donar resposta al missatge de socors que ens està enviant la Terra. I tu, formaràs part del canvi?
00:00
DJ's PEL CANVI
Tres amics que han creat un projecte que fusiona les seves passions: el camp social i la cultura de club. DJ's pel canvi donen forma a aquesta aventura tan innovadora que ens acompanyarà per tancar el festival.
13:15
CLAMS
La banda de pop eclèctica i inclusiva Clams, compta amb un grup de coristes amb persones amb discapacitat intel·lectual, els quals fan de la seva música un so inconfusible. Clams sorgeix de l'èxit del projecte Música per a la Inclusió, que contribueix a canviar les mirades que reben les persones amb discapacitat, donant més visibilització a les seves capacitats.
15:15
RÀDIO PROGRAMA "EL GALL" DE LA VEU DE SANT JOAN
El Gall és un magazín setmanal de la Fundació MAP realitzat en col·laboració amb La Veu. Un programa ideat, presentat i dirigit per David Font, que portarà la ràdio a l'escenari, entrevistant alguns dels grups principals del festival.
16:30
ART-I-MENT. POEMES MUSICATS
Espectacle que combina poesia, dansa, pintura i música en viu. Organitzat per la Taula per la Salut Mental del Ripollès.
17:15
Conte: EL PAÍS VERMELL
La companyia de teatre "I ara què?" de la Fundació MAP ens porta la representació de dos contes tradicionals versionats: la caputxeta vermella i els tres porquets. Una oportunitat per gaudir en família dels contes que coneixem, des d'un nou punt de vista.
19:30
P9 DANSA INCLUSIVA D'EVA DURBAN
Emoció, sensibilitat, compromís, naturalitat... tot això i més és el que ens trobem sobre l’escenari. Es tracta d'un espectacle de dansa inclusiva d'Eva Durban format per 24 ballarins i ballarines, 7 dels quals amb diversitat funcional. P9 converteix la dansa en una eina de transformació social que aconsegueix que l’espectador esborri tots els prejudicis i barreres socials.
11:00 a 01:00
FOOD TRUCKS I ZONA BRASA
Coneix els diferents punts de menjar que trobaràs a l'Inspira Festival. Zona brasa: MAS LES FEIXES (cuina i carn casolana de muntanya) i FUNDACIÓ MAP (entrepà de carn i hamburguesa vegetal). Food trucks: POCAVERGONYA (entrepans), POCAVERGONYA (pizzes), LA TARTANA (entrepans de carn ecològica del Ripollès), CREPERIA EL GALLINER (creps dolces i salades), MENJA'M UPSESSION (frankfurts i hamburgueses), LA MODERNA CREPS (creps), SAFARI CANALLA (tapes de peix) i PIM PAM (gran varietat de postres).
14:15
DJ's PEL CANVI
Tres amics que han creat un projecte que fusiona les seves passions: el camp social i la cultura de club. DJ's pel canvi donen forma a aquesta aventura tan innovadora que ens acompanyarà al migdia.
11:00 a 20:00
INFLABLES, JOCS GEGANTS I MAQUILLATGE
Els més petits i les més petites de la casa podran gaudir d'una gran varietat d'activitats! Aquests espais són pensats perquè us ho passeu d'allò més bé en família.
11:00
RÀDIO PROGRAMA "EL GALL" DE LA VEU DE SANT JOAN
L'equip d'"El Gall" estarà a l'espai Somnis fent tertúlies i entrevistes als protagonistes del festival.
11:00 a 17:30
CREA PER LA SALUT MENTAL: Concurs dibuix i pintura ràpida
Concurs per potenciar la creació artística i la participació ciutadana sota el lema "Em sento bé quan...". Organitzat per la Taula per la Salut Mental del Ripollès en motiu del Dia Mundial per la Salut Mental. Inscripcions: d'11 a 13h. Presentació d'obres: d'11 a 17.30h.
12:00 a 18:00
ACTIVITATS ESPAI SENSIBILITZACIÓ
Gaudeix de circuits amb bicicleta adaptada, jocs i altres activitats per sensibilitzar i normalitzar les diferents capacitats. Activitat organitzada per l'ACPAD (Associació Comarcal per a la Promoció i Ajut de les Persones amb Discapacitat i les seves famílies)
16:00 a 20:00
TALLERS FUNDACIÓ MAP
Els infants podran deixar anar la seva imaginació amb els tallers a càrrec de la Fundació MAP, que es faran a partir de material reciclat seguint els valors del festival. T'hi apuntes?
16:00 a 20:00
ACTIVITATS DE CIRC
Una oportunitat per conèixer el món del circ en família, acompanyada de somriures i diversió assegurada. No t'ho pots perdre!